ČLANI ZNOVA SLAVILI

15.09.2020

Članska ekipa Tinex Šenčur se je po visoki zmagi proti Savi na domačem igrišču tokrat odpravila na gostovanje v Miren k Adrii.  Tokratno tekmo so bolje pričeli domačini, ki so ob hudi pripeki v prvih minutah pritisnili proti vratom Vrečiča, ki je v 5.minuti  izjemno posredoval in preprečil vodstvo domačinov. A Šenčurjani so hitro postavili stvari na svoje mesto saj sta v razmaku osmih minut zadela Grašič in Rozman ter poskrbela za hitro vodstvo modrih v Mirnu. Do konca polčasa smo spremljali  boljšo predstavo Šenčurja, ki je imel nekaj lepih priložnosti. V 35.minuti je domačega vratarja po strelu Kokalja rešila vratnica. Tudi v drugem delu podobna slika ob dobri predstavi Šenčurja si gostje niso priigrali priložnosti. Za končnih 0:3  je iz najstrožje kazni zadel Samo Kokalj.  To je bila že četrta zmaga Tinex Šenčurja na petih obračunih, ki sedaj le točko zaostaja za vodilno Ilirijo.  Sledita pa novi dve zahtevni preizkušnji, v soboto doma proti Svobodi in prihodnji teden gostovanje v Tolminu.
Bravo Šenčur!