ČLANI OB ZAČRTANI POTI PONOVNO ZBRANI

25.02.2021

V ponedeljek 15.02.2021 so s pripravami na »vse manj verjetno« nadaljevanje 3. SNL zahod, začeli tudi igralci našega članskega moštva, ki po desetih odigranih tekmah zasedajo peto mesto na prvenstveni lestvici. Ob majhnem zaostanku za drugouvrščenim moštvom prvenstva,  je potrebno poudariti, da naša ekipa še vedno vztraja tudi v tekmovanju Pokal MNZG-Kranj, kjer smo se po zmagi nad Žirovci prebili v četrtfinale.

"Ob trenutnih razmerah je težko napovedati kaj se bo dogajalo do konca letošnje sezone, a nekatere smernice dela in sestave članske ekipe so v večji meri znane že sedaj.  Ob uveljavljanju igralcev iz lastne šole ( Kukavica, Resman, Čarman Djuran, Šink, Hvasti...), bomo tudi v prihodnje poizkusili vztrajati na selekcioniranju talentiranih in ambicioznih igralcev iz domačega oz. Gorenjskega prostora. Slednji bodo skupaj z izkušenim okostjem trenutne ekipe tvorili podobo članske ekipe, ki bo tudi v sezonah pred nami soočena z visokimi cilji in borbo za sam vrh prvenstvene lestvice." je po uvodnih treningih pred "morebitnim" spomladanskim delom dejal glavni trener Dejan Nišandžič, ki mu bo na klopi tudi v prihodnje pomagal v vlogi pomočnika Narsej Mubi. V klubu nas veseli dejstvo da bo v prihodnje v vlogi koordinatorja oz. vodje mladinskega pogona kot tudi pomočnik članskega trenerja deloval Narsej, ki je eden izmed mnogih domačih trenerjev v našem klubu, ki se trenutno uveljavljajo v uspešni Šenčurski nogometni šoli.