VSE SELEKCIJE ZMAGALE, IGRIŠČE PA ŽAL UNIČENO

15.05.2023
Pretekli konec tedna so vse naše ekipe, ki tekmujejo v NZS tekmovanjih igrale v domačem Športnem parku. Odlični rezultati se nadaljujejo saj so vse selekcije prišle do zmag.
Že v sobotnem dopoldnevu smo v prvi ligi U15 spremljali Gorenjski derbi ko smo gostili Kranjski Triglav. Zadnja domača tekma se je končala z zmago Eltron Šenčurja z 1:0(Bergant). Popoldne je sledila tekma članov, ki so gladko z 3:0 premagali Famo Vipavo in tako dva kroga pred koncem prvenstva za točko zaostajajo za vodilnim Tolminom.  V nedeljo pa smo v nemogočih razmerah ko nismo mogli prestaviti tekem spremljali tekme kadetov in mladincev proti Primorju. Kadeti, ki so z naskokom na prvem mestu in bodo v nedeljo na Dobu dvignili pokal za prvake druge lige so visoko z 3:0 premagali vrstnike iz Ajdovščine in vpisali neverjetno  17. zaporedno zmago. Odlično se se odrezali tudi mladinci, ki so z novo zmago 4:2 premagali goste in so trenutno na visokem četrtem mestu 2.slovenske mladinske lige. Visoko ceno domačih uspehov pa je tokrat plačalo nogometno igrišče, ki je dobesedno uničeno. Še enkrat več se je izkazalo, da nogometaši nujno potrebujejo igrišče z umetno igralno površino.

Čestitke ekipam, bravo Šenčur!