Rezultat enak,igra boljša.

30.08.2011 Rezultat enak,igra boljša.
Tako bi lahko na kratko opisali naši zadnji dve tekmi, v primerjavi z prejšnjo tekmo smo imeli veliko več žogo v posesti vendar smo še vedno v ključnih trenutkih izgubljali žoge. Veseli nas da iz tekme v tekmo napredujemo in nabiramo izkušnje, vendar to ne velja enako za vse. Nekateri posamezniki prevečkrat grešijo enake zadeve in bežijo pred odgovornostjo znotraj igre, kar pa ni v redu za njihov razvoj. Napake so dovoljenje, da se iz njih kaj naučimo, mi pa včasih rajši sploh ne sodelujemo v igri da ne bi slučajno delali napak, to je bilo pri nas vidno v drugem polčasu, ker je par posameznikov odigralo pod svojimi sposobnostmi.
Prvi gol je padel po naši slabo sprejeti žogi v zadnji vrsti, kjer smo žogo zaustavili nasprotniku, njim ni bilo potem težko podati globinske žoge in napadalec se je znašel z oči v oči z našim vratarjem in ga suvereno premagal. Drugi gol smo bili globoko na nasprotni polovici in po sumljivo odvzeti žogi našim vezistom ponovitev akcije od prvega zadetka. Zadnji gol gre predvsem na račun naš spremembe v igri kjer smo hoteli zabiti gol priključka in v obrambi puščali ogromno prostora.
Potrebno je pohvaliti par posameznikov za borbeno in odgovorno igro in to naj bo spodbuda za vse ostale da lahko tudi oni igrajo na takem nivoju z maksimalnim pristopom. Posebna zahvala vsem staršem ki so nas množično spremljali in glasno spobujali.
Naslednja tekma je v Velesovem v soboto ob 11h proti Domžalam.

Nazaj