Nabiranje nogometnih izkušenj

21.09.2011 Gostje iz Britofa in Kranja so pomenili pravšnji izziv našim ekipam, ki sta pokazali veliko želje in tudi napredek v znanju. Ekipa 12 in 11 letnikov je kljub dobri igri na koncu ostala brez točk a ni razočarala prisotnih. Fantje so na dobri poti, da ob nadaljevanju dela postanejo dobri nogometaši, ki bodo nase opozorili takrat, ko bo to najbolj pomembno v starejšhi starostnih kategorijah. Nekaj jih trenira tudi z ekipo U-13 in nabira izkušnje v velikem nogometu, katere jim podaja bivši prvoligaški igralec Nedžad Alibabič, ki se je lepo vklopil v naš strokovni team in razume pomen učenja in tekmovanja pri najmlajših. Odlično pa je igrala tudi ekipa U-10, ki se je pomerila z vrstniki iz Kranja. Ob prikazanem znanju nam je tokrat šel na roko tudi rezultat in malo je manjkalo za polni izkupiček. Če zraven upoštevamo, da ekipo U-10 sestavlja le osem fantov izhodnega letnika ostali pa so vsi leto mlajši je zadovoljstvo toliko večje predvsem pa dejstvo, da je rezultat prišel zaradi dobre igre, ki je bila edina napotek in navodilo trenerja Čermelja pred tekmo. Čestitke fantom za prikazano na terenu tako našim kot gostujočim saj so nam vsi priredili lepo športno popoldne namenjeno predvsem njim.