Turnir U-12

06.05.2009

V nedeljo 17. maja bo NK Šenčur že šestič zapovrstjo organiziral nogometni turnir za kategorijo U-12. Turnir je torej že tradicionalen, termin v sredini maja pa je izbran zaradi poplave turnirjev po koncu tekmovalne sezone, nekateri turnirji imajo tudi večji »rating«, tako da je nesmiselno takrat turnirje organizirati.Na našem turnirju so do sedaj zmagovale naslednje ekipe (po vrsti): NK Britof, NK Domžale, NK Ljubljana, NK Mura in lani NK Brinje, predstavilo pa se je ogromno mladih igralcev, nekaj od teh jih danes igra tudi za mlajše reprezentance, oziroma igrajo tudi že v tujini. Naš največji uspeh na domačem turnirju je bil dosežen že takoj na prvem turnirju, ko smo v finalu izgubili proti sosedom iz Britofa, v kateri sta bila najboljša Pirc in Jelar, danes oba Triglav. Za našo ekipo pa so takrat v finalu igrali Zaletelj, brata Domen in Anže Košnik, Medja, Jereb (danes nastopajo za naše mladince in kadete), ter Kos, Kuhar, Rode, Erzin, ki pa so z igranjem nogometa žal že končali.Zagotovo pa je največji uspeh vsakoletna organizacija turnirja, iz katerega ekipe in igralci odhajajo zadovoljni. K temu največ pripomorejo starši, s pripravo in delitvijo hrane, namestitvijo, srečelovom,…ter neštetimi malenkostmi, ki so pomembne da turnir na koncu uspe.

Tudi letos se je ekipa staršev iz selekcije U12 že zbrala, opravila krajši sestanek in povabila starše vseh otrok v klubu, da bi sodelovali v pripravi turnirja. Tako lahko vsi največ pripomorete pri pridobivanju nagrad za srečelov, zato prosimo prav vse, da če lahko, prinesete kakšno nagrado. Za hrano, pijačo, sodniške stroške, medalje in pokale bomo odšteli okrog 800 €, katerih nam prijavnina za ekipe žal ne povrne.

  

Za vse lačne in žejne je potrebno pripraviti ogromno hrane... 

 

Zmagovalci leta 2005 NK Domžale - fantiči iz te ekipe igrajo že v evropskih klubih, šeprej so morali osvojiti Šenčurski turnir  


Nazaj