V pokalu se nam obeta pravi spektakel s prvoligaško noto

10.10.2011

V pokalu se nam obeta pravi spektakel s prvoligaško noto

10. oktobra so na Nogometni zvezi Slovenije opravili žreb parov četrtfinala pokala Hervis Slovenije. Ekipa Garmin Šenčur, ki se je preko četrtoligaša Portorož-Pirana in prvoligaša Nafte zgodovinsko prebila v tretji krog oziroma četrtfinale tega tekmovanja, se bo za napredovanje v polfinale pomerila z obalnim prvoligašem iz Kopra. Koper se je temu tekmovanju pridružil šele v 2. krogu, kjer je na domačem igrišču z rezultatom 2:0 na kolena spravil Olimpijo.

V četrtfinalu ekipi že odigrata po dve tekmi - eno na domačem in eno na gostujočem igrišču. Ekipa Garmin Šenčur bo prvo tekmo četrtfinala igrala pred domačimi gledalci in sicer 19.10. (ura bo znana naknadno), en teden kasneje, 26.10. pa se bodo naši fantje odpravili na povratno srečanje na obala.

Tudi v tem krogu pokala Hervis Slovenije bomo lahko spremljali en prvoligaški obračun in sicer se bosta med seboj pomerili ekipi Rudarja in Hit Gorice, medtem ko bo evropski Maribor igral proti tretjeligašem in Zavrča, ekipa CM Celja pa se bo za preboj v polfinale pomerila z našimi konkurenti iz 2. SNL, ekipo Interblock.

Četrtfinalni pari Hervis pokala Slovenije:

Zavrč - Maribor
Rudar - Gorica
Interblock - Celje
Šenčur - Koper

Maribor, bo zaradi igranja v ligi Europa prvo tekmo odigral 26. oktobra v Zavrču, povratno doma pa 23. novembra.

*( pari so povzeti po spletni strani Nogomania)


Nazaj