Člansko moštvo Garmin Šenčur v polnem teku priprav

10.02.2012

Člansko moštvo Garmin Šenčur je že v drugem delu priprav na spomladansko prvenstvo.  Prvenstvo se že nezadržno bliža, začne se 4 marca. Prvo tekmo spomladanskega dela prvenstva  bomo pričeli v gosteh pri ekipi Bele Krajine. Ker bo spomladanski ritem tekem zelo natrpan (sreda in nedelja-prvenstvo , pokal Hervis,  pokal MNZG) je strokovno vodstvo pod okriljem trenerja Branka Pavlina poudarek dala na telesni pripravi fantov. Kot vsako zimo tudi letos pogoji niso idealni. Januarja je bilo toplo in prijetno, februarja pa je zelo mrzlo, kar tudi otežuje sam  proces treningov in pripravljalnih tekem.  Vendar ni potrebno dvomiti da fantje ne bi bili pravi , ko se bo začelo zares.

V prestopnem roku smo tudi nekaj malega kadrovali. Z nekaj fanti, ki niso veliko igrali in se niso več videli v tej sredini smo prekinili sodelovanje. Moštvo so zapustili naslednji igralci: Đzeladini Nimet, Novak Miha, Vokshaj Leotrim, Koritnik Vid, Gavranović Vedran. Prišli so tudi novi nogometaši, ki bodo okrepili in pomagali prvi enajsterici. Okrepili so nas Košnik Anže, ki se po polletni avanturi v Triglavu vrača v domači klub, Bunderla David, ki se je tudi razšel s Triglavom in ima tudi prvoligaške izkušnje in Oben Shunchung Etenj. Vsem želimo čim boljo formo in čim manj poškodb, da bodo dodali pravo vrednost ekipi Garmin Šenčurja.

Vsem fantom članskega moštva želimo veliko uspeha v prihajajočem delu prvenstva. Saj bo za vse priložnost po dokazovanju  in doseganju dobrih rezultatov več kot dovolj. Vsi pa z nekaj sreče in dobrimi predstavami lahko dosežejo še večji mejnik v zgodovini kluba.

Svoj doprinos bo dodala še uprava kluba, ki pa ni v nič kaj zavidljivem  položaju. Saj se vsi zavedamo, da so težki časi in je pridobivanje novih donatorjev in sponzorjev zelo težko.   


Nazaj