Priprave članske ekipe

20.02.2012

  Člani Garmin Šenčurja so prejšnji konec tedna odšli na priprave v Medulin na Hrvaškem. Ker so pri nas zimske razmere ni mogoče koristiti travnatih površin so vse to izkoristili v Medulinu. Vse kar so potrebovali za dobro delo je bilo zagotovljeno. Fantje so bilo dobro razpoloženi, vreme je bilo naravnost fantastično, igralne površine čudovite.  Zaradi poškodbe in bolezni na pripravah niso igrali Kotnik , Ajdovec in Brezarič. Ker je do prvenstva ostalo še štirinajst dni je potrebno izkoristiti vsako priložnost za uigravanje moštva na travnatih površinah.

  Strokovna  ekipa pod vodstvom Brankota Pavlina je imela na razsporedu natrpan urnik treningov in tekem. Vsak dan je bil na razsporedu trening v dopoldanskem času in tekma v popoldanskem.  V petek so odigrali z AQVITAL-Publo Csákvári TK iz Madžarske(3 liga) in se razšli z neodločenim rezultatom 0:0 ob tem da smo zastreljali enajstmetrovko. V soboto smo odigrali tekmo z FK Budučnost Banoviči, ki se je tudi končala brez zadetkov 0:0. Dosegli smo zadetek, ki so ga sodniki razveljavili. V nedeljo pa smo odigrali še zadnjo tekmo na pripravah z ekipo FC Wisla Krakov, ki se je končala z 1:1. To je bila druga ekipa Wisle za nas pa so tudi igrali mlajši fantje, ki manj igrajo. Za našo ekipo je gol dosegel Mubi.  Čestitke vsem fantom za dobre predstave, kar daje dobre obete tudi za prihajajoče prvenstvo.

  Priprave so ekipi dobro dele, fantje so dobro trenirali in na tekmah prikazali dober timski duh. Ker bo prvenstvo še dolgo in naporno bo timski duh in složnost na igrišču kot v slačilnici prišla še kako prav. Upamo lahko samo, čene bo šlo brez poškodb da jih bo čim manj. Vsem fantom želimo čim boljše predstave na vsaki tekmi v spomladanskem delu.


Nazaj