Spomladanski del prvenstva začeli s porazom

07.03.2012

Člansko moštvo Garmin Šenčurja je v 15. krogu gostovalo v Črnomlju pri tamkajšnji ekipi Bele Krajine. Po dobrem pripravljalnem obdobju in odigranimi tekmami smo samozavestno vstopili v spomladanski del prvenstva. Na koncu smo tekmo zapustili z mešanimi in grenkimi občutki.

 Tekmo smo začeli tako rekoč z golom zaostanka, saj smo že v drugi minuti po nesporazumu obrambe in vratarja prejeli zadetek. Ko smo prevzeli pobudo in začeli narekovati ritem nas je ponovno pričakalo neprijetno presenečenje. V enem od štartov se je poškodoval Križaj Nejc, ki je na žalost že zaključil s spomladanskim delom prvenstva. Želimo mu čim hitrejše okrevanje. V nadaljevanju smo si ustvarili, kar nekaj lepih priložnosti a smo v zaključku vedno bili premalo zbrani. Ob koncu polčasa smo realizirali eno od priložnosti in prek Božičiča izid poravnali na 1:1.

Tudi v drugem polčasu je bila zgodba podobna kot v prvem. Imeli smo terensko premoč domačini pa so zadevali. Dva zadetka nam je v kratkem času zabil Pejić, ki je bil nekaj časa tudi v našem klubu. Po visokem vodstvu domačinov s 3:1 se nismo predali in nadaljevali v enakem ritmu. Po predložku Košnika je z glavo zadel Bunderla in vrnil nekaj upanja v ugoden rezultat. Do konca tekme smo si pripravili še nekaj lepih priložnosti, ki pa jih nismo uspeli realizirati.

 Po končani tekmi lahko rečemo da smo odigrali dobro tekmo a napravili preveč napak v obrambi in s tem omogočili domačinom zmago. V napadu pa bili nezbrani v ključnih trenutkih, če bi izkoristili stoodstotne priložnosti bi bil rezultat verjetno bolj ugoden. Tekmo velja čim prej pozabiti, kajti v nedeljo nas na domačem igrišču čaka druga ekipa lige Roltek Doba. Vabljeni navijači in ostali ljubitelji nogometa na ogled tekme v čim večjem številu v nedeljo ob 15h v Športnem parku.


Nazaj