Člansko moštvo Garmin Šenčurja nadaljuje zmagoviti niz

25.03.2012

Člani so na gostovanju v Slovenskih Konjicah zabeležili novo zmago. Do nje smo prišli težje kot je bilo pričakovati ob pogledu na prvenstveno lestvico. Domačini Dravinje Kostroj so dodobra pomladili ekipo glede na jesenski del prvenstva. Debi v 2.SNL je doživel naš vratar Žlebnik Tilen.

Tekma se je odvijala po naših notah. Prevzeli smo pobudo na igrišču in stežka prebijali obrambni zid domače ekipe. Večina prvega polčasa se je odvijala igra med kazenskema prostoroma brez izrazitih priložnosti. V 39min smo prejeli zadetek iz prostega strela iz velike odaljenosti in napake našega vratarja, ki pa se je v nadaljevanju kar nekajkrat izkazal z sijajnimi posredovanji. Domače vodstvo je trajalo dobre dve minuti ko je Košnik z diagonalnim strelom v spodnji kot premagal domačega vratarja. Polčas se je končal z neodločenim izidom 1:1.

 V drugem polčasu smo krenili še bolj odločno in nanizali nekaj lepih priložnosti. V vodstvo nas je popeljal Bunderla s strelom pod prečko, po lepi podaji Brezariča. Tekma je do konca ostala napeta in negotova. Ustvarili smo si še nekaj lepih priložnosti a nismo zadeli ob tem pa so tudi domači imeli nekaj obetavnih akcij. Ko pa so prišli do ugodne situacije je bil na mestu Žlebnik ali pa so bili nenatančni. Tako se je tekma končala z našo zmago 2:1.

 Po težko prigarani zmagi velja čestitati vsem fantom za srčen in borben pristop na tekmi. Ker nas pestijo tudi poškodbe si želimo, da bi fantje čim prej okrevali in se vrnili v prvi plan ter s tem povzročali trenerju sladke skrbi. Naslednji teden nam v goste prihaja ekipa Šampion Celje iz Celja.


Nazaj