Pomembna zmaga za vrh lestvice

02.04.2012

Člansko moštvo Garmin Šenčurja je zabeležilo pomembno zmago v 19. krogu v 2.SNL. Z zmago so fantje ostali na tretjem mestu na prvenstveni lestvici, za njimi ekipe zaostajajo šest točk in več, za dosegljivim drugim mestom pa imamomo samo dve točki zaostanka. Tako,da bo do konca prvenstva še kako zanimovo.

 V 18. krogu nam je v goste prišla neugodna ekipa Šampion Celje. Ekipa Šampiona je mlada in goji hiter nogomet. Fantje so v tekmo vstopili z željo po osvojitvi novih treh točk. Začeli smo zelo navdahnjeno in si v prvih dvajsetih minutah ustvarili kar pet lepih priložnosti , ki pa jih nismo uspeli realizirati. Tekma je do konca prvega polčasa potekala v intervalih z kar nekaj lepimi priložnostmi obeh ekip.

 V drugem polčasu smo v 49 minuti po lepo odigrani akciji povedli prek Brezariča, ki je z lepim strelom z 20m premagal gostujočega vratarja. Tekma se je odvijala v priložnostih na obeh straneh zadetek pa je visel v zraku. V 81 minuti smo priložnost izkoristili in prek Bunderle povečali vodstvo na 2:0 in že dokončno spravili tri točke na svoj konto.

 Lahko rečemo, da igramo vedno bolje in se že veselimo prihajajočih tekem. V Soboto pred velikonočnimi prazniki nas čaka Bela Krajina iz Črnomlja, ki nam je na prvi tekmi spomladanskega dela prvenstva zadejala edini poraz spomladi. Zato so fantje visoko motivirani, da ponovno osvojijo ve tri točke. V sredo 11.04.2012 pa nas ob 17.00h v Špornem parku čaka tekma Hervis pokala Slovenija, kjer nam v goste prihaja ekipa CM Celje. Vabljeni v čim večjem številu na tekmo in podporo fantom v nadaljevanju zgodovinskega uspega našega kluba.


Nazaj