Delitev točk na gostovanju v Črnomlju

08.04.2012

Člansko moštvo se je vrnilo s točko iz Črnomlja.  Na tekmi proti Beli Krajini so priložnost dobili nekateri igralci s klopi. V prvi postavi so začeli Čatić, Šmid, Sviben. Fanje so imeli veliko željo po dokazovanju. Ker vemo da imamo nasporedu naporen ritem tekem nam dolga klop še kako prav pride. Vsi fantje bodo morali pokazati svoj popoln pristop.

 Tekma v prvem polčasu je bila dokaj zanimiva iz obeh strani. Vsi fantje so pokazali dobro predstavo in borbenost. Na žalost smo ob koncu polčasa prejeli pravi evro zadetek iz roba kazenskega prostora. S tem smo spet prišli v težek položaj, kje smo morali igrati na postavljeno zgoščeno obrambo domačinov.

 Drugi polčas smo odprli fantastično, saj smo že po štirih minutah nadaljevanja rezultat poravnali na 1:1. Strelec lepega zadetka z glavo je bil Sviben. V nadaljevanju smo stopnjevali pritisk in si ustvarjali priložnosti. Iz ene lepo odigrane akcije so domačini napravili prekršek v kazenskem prostoru. Enajstmetrovko je suvereno po sredini gola izvedel Brezarič in nas popeljal v vodstvo z 1:2. Domača ekipa se ni vdala in poskušala rezultat izenačiti. To jim je uspelo pet minut pred koncem tekme ko so po dokaj čudni situaciji( s prekrškom nad Šmajdom), dosegli končni rezultat tekme 2:2. Do konca smo si ustvarili še nekaj priložnosti a rezultat se ni spremenil.

 Pred nami je naporen nogometni teden. V sredo nas v pokalu hervis Slovenija čaka CM Celje ob 17h v soboto pa nam v goste prihaja Bravo1Interblock ob 15h. Nedvomno zanimiv in naporen teden za naše nogometaše. Vabljeni na tekmi v čim večjem številu in izkazat podporo našim nogometašem tudu z bučno podporo s tribun.


Nazaj