Poraz članskega moštva na domačem igrišču

16.04.2012

Člansko moštvo Garmin Šenčurja je na domačem igrišču gostilo ekipo Bravo1Interblocka in ostalo brez točk. Fantje se se dobro zoperstavili gostojoči ekipi Interblocka. Skozi tekmo smo prevladovali na igrišču, si ustvarjali priložnosti a nismo zadeli. Lahko rečemo, da je tekma potekala po naših notah,  gostujoča ekipa pa si ni pripravila pravih priložnosti za dosego zadetka. A to nam na koncu ni kaj dosti pomagalo, ker smo zapravili preveč lepih priložnosti za dosego zadetka. Kot pravi pregovor, kdor ne da ga pa dobi se je to tudi zgodilo. Gostje so izkoristili svoje priložnosti in dvakrat zatresli našo mrežo. Na koncu smo zapravili tudi enajstmetrovko, kar je dokončno zapečatilo našo usodo na tej tekmi.

Fantom za prikazano igro velja čestitati, a je le ostal grenak priokus po končani tekmi. Poudariti pa je potrebno tudi to, da je kar nekaj igralcev iz prve postave sedelo na klopi, kar pa nedvomno ni izgovor. Ker je pred nami naporen ritem, nam še kako prav pride dolga klop. Čestitati velja tudi našemu mlademu vratarju Žlebniku, ki se nedvomno razvija v kvalitetnega vratarja in izkoristi vsako priložnost, ki mu jo ponudi trener.

Naslednja tekma je v sredo , kjer nas na povratni tekmi pokala Hervis Slovenija čaka CM Celje in nedvomno bomo vsi stiskali pesti, kar nekaj naših navijačev pa se bo odpravilo tudi na tekmo v Celje. V soboto nas v ligaškem tekmovanju čaka težko gostovanje pri ekipi Kalcer iz Radomelj. Vabljeni na tekmi v čim večjem številu.


Nazaj