V polfinalu sreča na strani Celjanov

18.04.2012

V polfinalu sreča na strani Celjanov

V polfinalnem obračunu Slovenskega pokala Hervis sta se danes ob 17.30 uri pomerili ekipi Nk Celje in Garmin Šenčur. V prvem polčasu smo gledali dokaj izenačeno tekmo in veliko igre na sredini igrišča. V drugem polčasu pa so Šenčurjani povedli v 57. minuti,ko je po levi strani odlično prodrl kapetan Janez Aljančič in zaposlil Kotnika ta pa je poskrbel za veselje Šenčurjanov. 20 minut pred koncem se je v dobrem položaju za povišanje vodstva znašel tudi Dejan Božočič,vendar je dvoboj z domačim vratarjem žal izgubil. V zadnjih izdihljajih tekme so imeli Šenčurjani še protinapad, vendar so ga preslabo zaključili,da bi povišali izid na 0:2 .Šenčurjani so bili vse do 90 minute praktično že v Stožicah,nato je Celjane rešil Andraž Žurej in tako izsilil podaljške. Vse do 120 minute številni gledalci niso videli gola,zato so o zmagovalcu odločale enajstmetrovke.

CELJE 1:1 ŠENČUR* /1:1
Žurej 90.; Kotnik 57
*Po enajstmetrovkah (9:8) so se v finale prebili Celjani.

Stadion Arena Petrol, gledalcev 2000, sodniki: Balažič (Šmarje - Sap), Ul (Maribor) in Kogej (Idrija).
Strelca: 0:1 A. Kotnik (57.), 1:1 Žurej (90.).
Celje: M. Kotnik, Krajcer, Krljanović, Bezjak, Bakarić (od 46. Verbič), Škafar, Gaber (od 78. T. Kotnik), Gobec, Centrih, Moćić (od 60. Žurej), Medved.
Garmin Šenčur: Šmajd, Babič (od 65. Košnik), Aljančič, Kern, Ajdovec, Rant Roos, Brezarič (od 71. Sviben), A. Kotnik, Božičič, Pavlin (od 90. Čatić), Bunderla.
Rumeni kartoni: Verbič; Božičič, Bunderla.

Številnim Šenčurskim navijačem se zahvaljujemo za odlično podporo iz tribun

Mladi Šenčurski nogometaši,ki so spodbujali Šenčurjane