Nadaljevanje tekem v kategorji U-10

10.05.2009

V petek sta po daljšem odmoru zaradi prvomajskih počitnic svoje tekme že odigrali obe ekipi, ki nastopata v ligi U-10. Daljši odmor se je zelo poznal mlajšim, ekipi U9, ki je proti ekipi Kranja dosegla le en gol, prejela pa kar osemnajst in tako zabeležila največji poraz v sezoni. Začetek je nakazal popolnoma drugo smer, obe ekipi sta imeli veliko priložnosti, vendar so nas takoj domačini zaradi naših napak kaznovali in tekmi lepo pripeljali do konca.

V drugih tekmah so Zmaji po priložnostih le uspeli povesti, a kaj ko je obramba bila luknjičasta kot že dolgo, tako da smo do konca prejeli kar osem zadetkov. Na drugi strani si Tigri niso ustvarili večjih priložnosti, medtem, ko so domačini bili neusmiljeni, ter zadeli štiri krat.

Do konca prvenstva je ostalo še šest tekem, prva že v torek v Lescah, kjer pričakujemo bolj izenačeno igro, ter tudi kakšno točko. 

V Stražišču pa so svojo tekmo imela tudi starejša desetka, ki je upala na skupno zmago in čim več točk, ki bi jih obdržala v boju za drugo mesto na koncu sezone. Domačini so sestavili boljšo in nekoliko mlajšo ter s tem tudi slabšo ekipo, medtem ko je znano, da naši ekipi igrata približno enakovredni. V tekmi B ekip je naša ekipa visoko premagala njihovo, dvoboj A ekip pa se je končal brez golov,saj po boljši igri nismo uspeli vsaj enkrat premagati odličnega domačega vratarja, zraven so nam preglavice povzročali domači proti napadi.

V drugih tekmah smo opazovali kopijo prvih srečanj, z razliko da je tokrat B ekipa povedla, na drugem igrišču pa so A-jevci lepo polnili domačo mrežo. Žal B ekipa ni dosegla še kakšen gol, s katerim bi lažje strli izredno borbene domačine, s čimer smo bili kaznovani z zadetkom v naši mreži in ponovno osvojili točko, skupaj v Stražišču osem.

Tudi starejši bodo že v ponedeljek imeli novo tekmo, na domačem igrišču se bodo pomerili s sosedi iz NK Visoko.


Nazaj