V derbiju 2.SNL gladko odpravili ekipo Roltek Doba

07.05.2012

V derbiju 2.SNL sta se v 26. krogu pomerili drugo in tretje uvrščeni ekipi na prvenstveni lestvici. Obetala se je nadvse zanimiva prvenstvena tekma. Ekipa Doba bi z zmago že osvojila drugo mesto, naša ekipa pa bi z zmago zmanjšala zaostanek na samo dve točki in se vmešala v boj za drugo mesto.

Tekma je postregla z dopadljivo nogometno predstavo, kjer sta obe ekipi prikazali odprto in dinamično tekmo polno priložnosti. Gledalci so naravnost uživali a na koncu so se veselili gostujoči navijači Garmin Šenčurja. Pa pojdimo lepo po vrsti. Ekipa Garmin Šenčurja je boljše odprla tekmo prevzela pobudo in že v 10 minuti povedla preko Ajdovca po gneči v kazenskem prostoru. Nadaljevali smo v visokem ritmu in v 15 minuti podvojili vodstvo po zadetku Kerna. Omenimo, da si je domača ekipa pripravila par lepih priložnosti a na našo srečo ni bila uspešna. V 40 minuti smo ostali z igralcem manj, rdeči karton je prejel Ajdovec.

 V drugem počasu so uvodne minute pripadle domačinom, ki so želeli znižati rezultat in izkoristiti številčno premoč. Vendar smo nalete zdržali in z dvema zadetkoma potrdili visoko zmago s 0:4 na vročem gostovanju na Dobu. Najprej je v 60 minuti zadel Čatič po odbiti žogi od živega zidu je hladokrvno premagal domačega vratarja. V 64 minuti pa je končni rezultat postavil Božičič, ki je zadel iz neposredne bilžine.  Do konca tekme se je zvrstilo še nekaj obetavnih priložnosti a se izid ni več spremenil.

 Vsem fantom velja čestitati za zelo dobro predstavo, ki so pokazali, da imajo srce in si kljub igralcu manj na igrišču ni poznala števična premoč domače ekipe. V petek nam v goste prihaja ekipa Aluminija, ki je že prvak lige in nedvomno se nam obeta dobra partija nogometa. Vsi vabljeni na tekmo  petek ob 17.30h v Športni park v Šenčurju. Podpora navijačev bo še kako dobrodošla.


Nazaj