V finalu gorenjskega pokala

17.05.2012

Člansko moštvo Garmin Šenčurja je v pokalnem tekmovanju na Gorenjskem preskočilo ekipo Save Kranj in se uvrstilo v finale, kjer se bo pomerilo z ekipo Jesenic.

Tekma se je odvijala na nogometnem igrišču v Stražišču. Naši fantje so že od prvega sodnikovega zvižga prevzeli pobudo na igrišču in niso nič prepustili naklučju. Prevladovali smo na igrišču in si ustavrjali priložnosti a imeli kar nekaj težav z realizacijo. Končni rezultat je bil sicer 3:0 za nas a bi bil na prikazano lahko tudi višji. Zadetke sta dosegla Čatič dva in Roos.

Pred zaključkom prvenstva sta nam ostali še dve tekmi. V soboto nas čaka še zadnja tekma v ligaškem delu tekmovanja. Gostovali bomo na vroče igrišču v Šmartnem, kajti Šmartno še kako potrebuje točke za obstanek v ligi. Zato lahko pričakujemo dobro in dinamično tekmo. Za nas pa je vse končano in smo že zasedli končno tretje mesto na prvenstveni lestvici, kar je nedvomno lep uspeh. Za vse velja pohvaliti igralce, ki so držali visok ritem skozi celotno sezono, strokovno vodstvo in vsi ki so kakorkoli pripomogli da so stvari tekle nemoteno.

Končno piko po uspešnem tekmovalnim letom pa bomo poskusili postaviti v finalu Gorenjskega pokala. Tekma vsekakor ne bo lahka, kajti Jesenice so vedno zelo neugoden nasprotnik.


Nazaj