Vikend nogometa

15.09.2012

Vikend nogometa

Članska ekipa bo  v nedeljo odigrala 7. krog  v 2. SNL .  Po šestih odigranih tekmah članska ekipa še vedno ostaja neporažena,po dveh zmagah in štirih remijih  zaseda  4. mesto  na lestvici. Jutri odhajajo na gostovanje v  Šmartno , tekma se prične ob 16.00.

Kadeti in mladinci se bodo jutri na domačem igrišču pomerili z ekipo iz Ajdovščine. Kadeti bodo na igrišče  stopili ob 14.30 , mladinci pa ob 16.30.  Zato vljudno vabljeni na nogometno popoldne v športni park Šenčur.

Štirinajstka  ima tekmo na razporedu danes ob 15.00,ko se bo na domačem igrišču v Velesovem pomerila z ekipo  Adria Tow Dekani. Dečki do štirinajst let odlično nastopajo v 1. SNL in zasedajo  trenutno šesto mesto, ta pa vodi v pokal Nike, ki je namenjen za najboljših 8 ekip v Sloveniji.

Trinajstica  pa odhaja na gostovanje v Naklo,kjer bodo ob 10. h nabirali izkušnje za igranje velikega nogometa. Nekateri fantje letošnjo sezono prvič igrajo veliki nogomet,zato  s tekme v tekmo nabirajo izkušnje,da bodo naslednje leto lahko konkurenčni v 1. SNL


Nazaj