Delitev točk na derbiju V Britofu

24.09.2012

Delitev točk na derbiju z Britofom

V lepem nedeljskem popoldnevu je bil na razporedu 6. Krog 2. SKNL in SMNL. Kadeti in mladinci so odšli na gostovanje v Britof,kjer so jih pričakali izredno motivirani domačini.

Domači trener Roman Ivanuša tokrat ni imel težav s sestavo ekipe,kajti po poškodbi so se uspešno vrnili Tominc Lipar in Zupančič. V 38. minuti so naši fantje prišli do vodstva ,strelec prvega zadetka je bil Tominc Nejc. V drugem polčasu pa so do izenačenja prišli domačini,ko je po nesporazumu v obrambi do žoge prišel Filipčič,lepo preigral vratarja in zadel za izenačenje. Da so tri točke odšle v Šenčur, pa je poskrbel Zupančič Jure,ko je po napaki domačega vratarja prestregel žogo in zadel za končni rezultat 1:2

Lestvica 2. SKNL

Mladinska ekipa je žal že v 2. minuti prejela zadetek, ko je igralec Britofa lepo preigraval v kazenskem prostoru,lepo zavrnil žogo do Kerna,ki je z močnim strelom premagal Hočevarja.  Tekma se je odvijala predvsem na sredini igrišča,za povišanje rezultata pa je ponovno poskrbel Kern ko je v 44 .minuti postavil končni izid polčasa. V drugem polčasu je s prostega strela lepo zadel Hoxha, za častni zadetek pa je v 90. minuti poskrbel Markišić Elvis in postavil končni izid tekme 3:1.

Lestvica 2. SMNL



V Britofu je zabijal gole,tudi vceraj je bilo tako!


Nazaj