Fešta ob naslovu prvaka 3. SNL

20.05.2009

Verjetno vsi, ki podrobneje spremljate nogomet, ter rezultate našega kluba, že veste, da je naša članska ekipa osvojila naslov prvaka 3. SNL Zahod. Tako bo na zadnji letošnji domači tekmi, ki bo v petek proti ekipi NK Brda ob 20.00 v Športnem parku Šenčur, ekipa iz rok vodstva tekmovanja prejela pokal za zaslužen naslov.

V klubu se na ta velik dogodek že temeljito pripravljamo, popestrili ga bomo s tekmo staršev otrok našega kluba, med polčasom bomo predstavili ekipe mladinskega centra, podelili Značko nogometaša ekipama U-10 in U9, vse žejne pa brezplačno pogostili tudi z vrčkom hladnega piva, katerega podarjajo naši sponzorji.

Zavedamo se, da je klub brez navijačev,  kot »juha brez soli«, zato želimo poleg vseh rednih gledalcev na tekmo povabiti tudi vse starše našega kluba, za mlade igralce bo ogled tekme v petkovem večernem terminu posebno doživetje. Tekma staršev otrok našega kluba, se bo pričela ob 18.30, mimogrede, tekme se lahko udeleži vsak oče, pa tudi mati.

V klubu je kar nekaj staršev, ki so aktivno igrali nogomet, za njih je tekma malodane »obvezna«, poleg tega pa bodo lahko sami pokazali svojim sinovom kako se igra  nogomet. Kontaktni osebi (Hočevar Robi 041/331-847 in Tominc Andrej 041/515-139Torej, v petek si zvečer vzemite čas, pridite pogledat kako igrajo nogomet »veterani«, pridite pogledat mladinske selekcije, ter pridite pogledat kako igrajo nogomet prvaki. Prvaki 3. Lige – Zahod.