2. Dan nogometnega tabora

02.07.2013

2. Dan nogometnega tabora

Tudi danes je dan minil brez enega samega problema, pohvaliti moramo  prav vsakega udeleženca na nogometnem taboru.  Lepo je gledati veliko prijateljstvo med fantom in dekleti,se večje zadovoljstvo pa je ko vidiš  starejše pomagati mlajšim,ko prečkamo cesto,pri mazanju s kremo itd. Pri nekaterih otrocih je bila koža že nekoliko pordečena,zato vas prosim da otrokom kupite večji faktor. Jutri sicer ne odhajamo na bazen,tako da se bo to nekoliko poleglo, zadrževali pa se bomo bolj v senčnih delih.

Jutri bomo otroke razdelili v tri skupine in sicer rolarska skupina,kolesarska skupina in zorbing skupina.

 
Tisti ki se želite naučiti rolanja,s seboj obvezno prinesite rolarje,čelado in zaščito za komolce in kolena. Vse podrobnosti o rolanju vas bo naučila zelo izkušena učiteljica rolanja Saša, ki je  ob enem tudi trenerka alpskega smučanja,kot pa veste pa smučarji zelo veliko poletne sezone preživijo prav na rolarjih. Saša zelo dobro pozna delo z otroki, še posebej tisto na rolarjih.

Kolesarsko skupino pa bo vodil Mitja, tako da vsi ki ste zagrizeni kolesarji jutri  prikolesarite do nogometnega igrišča nato pa se bomo skupaj na pump-tracku pozabavali,Mitja pa vam bo podal vse napotke za najboljše obvladanje kolesa.

Tretja skupina tako imenovana zorbing skupina, pa se bo podila za žogo v velikih balonih,ki vam bodo otežili  zabijanje golov. Ostalo pa naj ostane velika skrivnost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nazaj