Izenačeno na tekmi Šenčur - Britof U10

29.05.2009

Ekipa U10 je na željo gostov iz Britofa  že včeraj odigrala svojo tekmo, saj bodo sosedje nastopili v sobotnem finalu akcije Rad igram nogomet.

Ekipi sta bili pred tekmo točkovno izenačeni na drugem mestu, tako da smo lahko upravičeno pričakovali lep nogomet. Žal v tekmi A ekip naši fantje niso pokazali vsega kar znajo, očitno je pomembnost tekme naredila svoje. Posledično so se gostje razigrali, ter našo neodločnost, tudi nekakšno bojazljivost v obrambi vsakič kaznovali z zadetkom. Že podatek, da si v 20 minutah ekipa ni ustvarila priložnost, pove vse. V tekmi B ekip smo pričakovali zmago, saj je ekipa na zadnjih tekmah igrala bolj konstantno. Vendar pa se s tem niso strinjali gostje, ter po vsakem našem zadetku odgovorili z novim. Klub vsemu smo uspeli povesti s 3:2, ter upali na prve tri točke.  Če so Britofljani dvakrat zadeli nekoliko srečno, jim je sreča v zadnjem napadu obrnila hrbet, Žiga Oselj je strel odlično ubranil.

V drugem delu se je A ekipa znala zbrati, igra je stekla, s tem pa so se prijavile tudi priložnosti za zadetke. Fantje so z zmago 3:0 popravili bled vtis s prve tekme. B ekipa, ki je bila tokrat mlajša, je tekmo pričela odločno, čvrsto, ter poskušala s proti napadi ogroziti nasprotnikov gol. Žal nam je najboljši posameznik gostov uspel pobegniti in zabil gol, ki je bil na koncu odločilen. Klub vsemu si ekipa, kjer so igrali igralci, ki bodo naslednjo sezono nastopali v isti kategoriji zaslužijo pozitivno oceno.

Rezultati:

Šenčur A : Britof A   0:5

Šenčur B : Britof B   3:2   (Celar Žan 2x, Debeljak Žan )

Šenčur A : Britof B   3:0   (Ovnik Žan 2x, Trobec Žiga )

Šenčur A : Britof B   0:1