Šest točk je ostalo doma

13.10.2013

Šenčur : Rudar Trbovlje 3:1 (2:0)
Šenčur, 13.10.2013 ob 13.30, gledalcev 40

Šenčur: Gregorc Jan, Lipar Jan, Trobec Žiga, Sirk Aljoša, Rozman Kristian (Končan Nejc 78'), Rakovec Nik, Ferlan Rok, Ovnik Žan, Jagodic Bašič Luka, Tominc Nejc (Celjer Tilen 79'), Kern Gregor (Vrtač Nik 69')
Rezervni igralci: Končan Nejc, Vrtač Nik, Celjer Tilen, Vehovec Žan, Hadžirić Anis, Gerkman Andraž

Strelci: 1:0 - Jagodic Bašič Luka (9'), 2:0 - Jagodic Bašič Luka (26'), 2:1 - Mujkanović Jasim (52'), 3:1 - Vrtač Nik (78')
Rumeni kartoni: Merdanović Asim (58')

V devetem krogu 2 SKL se je kadetska ekipa Šenčurja pomerila z vrstniki iz Trbovelj. Domači so v prvem delu prikazali všečno igro z veliko lepimi priložnostmi od katerih pa so v zadetek spremenili le dve. Za vodstvo vodilne ekipe na lestvici je po lepem samostojnem prodoru dosegel Jagodic Bašič Luka. Tudi drugi zadetek je bilo delo istega igralca. Z 2:0 se je prvi del tudi zaključil. Rezultat in igra sta obetala uspešno nadaljevanje v drugem delu. V drugem delu pa so si domači prekmalu pripisali tri točke. Kot da bi v drugem delu igrala druga ekipa. Gostje iz Trbovelj so prevzeli pobudo in samo čakalo se je kdaj bodo zadeli. To se je zgodilo v 52. minuti. Ta zadetek je bil opozorilo domačim, da brez truda ni mogoče zmagati. V 78. minuti pa so domači rešili vprašanje zmagovalca. Po lepem prodoru Bašiča je isti igralec nesebično podal pred vrata kjer je Nik Vrtač pospravil žogo v mrežo za končnih 3:1. Na koncu vendarle štejejo točke in ne umetniški vtis. S to zmago so kadeti ostali na vrhu prvenstvene lestvice.

 

 

Šenčur : Rudar Trbovlje 2:0 (1:0)
Šenčur, 13.10.2013 ob 15.30, gledalcev 60

Šenčur: Hočevar Matic, Gašperlin Rok (Sušnik Daniel 86'), Dobnikar Tilen (Zupančič Jure 62'), Okorn Matic, Gorjanec Denis, Puka Jetmir (Pavlinič Žiga 83'), Novak Luka, Strašek Rok (Mubi Žan 75'), Grašič Rok, Novak Nejc, Vrtač Tim (Omejc Mitja 82')
Rezervni igralci: Šoštarič Žiga, Pavlinič Žiga, Zupančič Jure, Sušnik Daniel, Omejc Mitja, Mubi Žan

Strelci: 1:0 - Gašperlin Rok (37'), 2:0 - Zupančič Jure (83')
Rumeni kartoni: Okorn Matic (40'), Dobnikar Tilen (41'), Puka Jetmir (80'), Cigole Žiga (57'), Primc David (70'), Kazič Staš (85'), Tripunović Dragan (85')

Po kadetih so na delo stopili še mladinci. Tudi mladinci, ki v zadnjih krogih delujeo mnogo bolje kot na začetku sezone, so v tekmo vstopili kot favoriti. V prvem delu prvega polčasa sta imela vratarja obeh ekip priložnost da pokažeta svoje kvalitete. Več dela je imel vratar Trbovelj, ki pa je po lepi kombinaciji prvič klonil v 37 minuti ko ga je premagal Gašperlin. Rok je bil tudi edini strelec v prvem počasu, ki se je končal z vodstvom domačih 1:0. V drugem delu pa je tekma iz minute v minuto postajala vse bolj živčna. Glavni sodnik ni znal odreagirati in tekma mu je povsem ušla iz rok. Le malo je manjkalo do kakšnega incidenta. Kljub temu pa so domači v 83 minuti dosegli prek Zupančiča še drugi zadetek za mirno končnico tekme. Končni rezultat tako 2:0 za Šenčur. S to zmago so se kadeti in mladinci na skupni lestvici na prvem mestu izenačili z ekipama Izole. Čestitke in samo tako naprej. Priložnost za nove točke bo že v soboto 19.10.2013 ko ekipi odhajata na gostovanje k ekipama Šmartno Ljubljana. Kadeti pričnejo ob 13.00 uri, mladinci pa dve uri kasneje. Vabljeni torej na gostovanje v Ljubljano.


Nazaj