Spodbudna igra proti Čeliku

08.02.2014

Članska ekipa Šenčurja se je še drugič v kratkem času odpravila na pripravljalno tekmo v Rovinjsko Selo. Tokratni nasprotnik je bil bosanski prvoligaš Čelik iz Zenice. Na težkem in razmočenem igrišču so fantje prikazali spodbudno igro in si kljub porazu s 4:3 (3:2) zaslužijo pohvalo. Prvi so povedli igralci Čelika. Zadetek je padel nekoliko po naklučju saj je na videz nenevarna »lunca« padla na prečko, nato pa jo je bosanski igralec le potisnil toliko čez črto, da je stranski sodnik pokazal proti sredini igrišča. Igralci Šenčurja so kmalu izenačili. Kotnik je lepo podal iz kota, kjer je bil Nunić prepričljivo najvišji in z glavo premagal nemočnega vratarja. Čelik je na 2:1 povedel z 11m. Žoga je v 16m prostoru v roku zadela Pavlina glavni sodnik pa je z zamikom pokazal na belo točko. Po napačni podaji Šenčurjanov v vezni liniji so Zeničani zadeli s strelom po tleh z okoli 25 m. Rezultat 3:1. Vzadnjih trenutkih prvega dela so podobno napako naredili tudi Bosanci, eksekutor pa znova Nunić – 3:2.

V drugem delu so Šenčurjani pokazali še bolj napadalno igro, katere sad je bil izenačujoči zadetek za 3:3 . Dolžan je z dobrih 17m premagal vratarja Čelika. Znova pa se je pripetila napaka na sredini igrišča kar so igralci iz Zenice vnovič kaznovali in povedli s 4:3. Do konca srečanja sta mreži nato mirovali, čeprav so imeli igralci obeh ekip še po eno priložnost. Naslednja tekma je predvidena v sredo, ko bodo rumeno-modri gostovali v Trbovljah.

Prvi polčas: Žlebnik, Aljančič, Kern, Ajdovec, Jerković, Beganović, Kotnik, Dolžan, Košnik, Nunić, Pavlin. V drugem delu so vstopili še: Levstek, Lukanc, Markič, Zukanovič, Smajić, Kokalj in Beširević.

                                           Žlebnik med ogrevanjem

                                                  Nunić zadeva z glavo


Nazaj