Tudi naliv nas ne zmoti

07.06.2009

V hudem nalivu so naši mlajši desetletniki odigrali predzadnjo tekmo v tej sezoni, ter presenetili domačo ekipo NK Kondor - Polet, ki se bori za vstop v prvo ligo U10.

Na tekmo smo odšli odločeni ponoviti igro iz prvega spomladanskega kroga, ko smo proti isti ekipi osvojili šest točk, lahko pa bi jih še več, saj smo zadetke prejeli po veliko boljši igri. Domači trener ni skrival nezadovoljstva, ker sta mu manjkala najboljša igralca, toda naši Tigri in Zmaji se za to niso kaj prida zmenili.Tigri so se po dobri v prvem delu prve tekme znašli v zaostanku dveh golov, vendar se niso predali. V pravem nalivu so napadali domač gol. Akcije, katere je tokrat zaradi odsotnosti Jana začenjal Filip so se vrstile iz obeh strani preko Žana in Tadeja, v sami konici pa je na uporabne žoge čakal razpoloženi Matej. In ravno Matej je uspel zadeti dvakrat in tako šokiral domače navijače. Zmaji so bili brez menjave (nekateri igralci se še vedno ne opravičijo, manjkal je bolni Luka), kljub vsemu pa pogumni in pripravljeni tudi zmagati. Ko je že kazalo na tekmo brez golov, saj tudi zicerjev nismo zadeli, je lepo akcijo celotnega napada zaključil Urh, ki se v takšnem vremenu odlično znajde.

Drugi tekmi sta minili brez dežja, je pa padalo v oba gola. Našega in v gol domačinov, s tem da smo domačega bolj napolnili. Zmaji so ponovno prikazali lepo igro, znova je bil pravi vodja Urban, ki je s točnimi podajami zaposloval krilna igralca Domna in Gašperja, ta dva pa Urha, ki je dvakrat premagal domačega vratarja. Domači se niso predali, ter začeli prihajati pred naš gol, kjer pa so Grega in tokrat Matej,  ter ponovno odlični Tilen zaustavljali napade. Vse odvzete žogo so šle pravočasno na krilne položaje, tako sta nato oba krilna igralca imela kar nekaj priložnosti, Gašper je zadel dvakrat, Domen pa enkrat. Tudi Tigri so dobro igrali, prihajali pred gol, vendar so Žan, Tadej in Matej preveč čakali s streli. Neodločnost v napadu, se nam je maščevala, prejeli smo gol, ter nato še tri, poraz je bil neizbežen in tudi zaslužen.

Smo pa tako osvojili lepih sedem točk, ter domačine potisnili v težak položaj, saj morajo v derbiju zadnjega kroga zmagati skoraj vse štiri tekme.

S tem smo pokazali tudi fair play, ter igrali samo za sebe, ter seveda za naš klub in naše zveste navijače, ki so v zares težkih vremenskih razmerah stiskali pesti in glasno navijali.

Rezultati.

Kondor Polet A : Šenčur Hrastje A  2:2   (Matej 2x)

Kondor Polet B : Šenčur Hrastje B  0:1   (Urh)

Kondor Polet A : Šenčur Hrastje B  1:5   (Urh 2x, Gašper 2x, Domen)